Skuespillere til stort opsat kortfilm, København

Mænd og kvinder 10 - 50 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Produktionsselskabet Sort Sind søger skuespillere til den stort opsatte kortfilm "Pik & Muskler" - en psykologisk thriller om en ung mands indre rejse i en helvedeslignende technoklub, inspireret af græsk mytologi og Dantes "Inferno".

Der søges:

- En muskuløs mand i spillealderen 25-50 til rollen som Kerberos - dørmand til technoklubben hvorpå filmen udspiller sig. Magtfuld, ond og stor i sit udtryk.

- En muskuløs mand i spillealderen 25-35 til rollen som Kaos - inspireret af den græske gud Kaos, som vogter over indgangen til sindet.

- En mand eller kvinde i spillealderen 23-30 til rollen som Hydra - inspireret af den mytiske som her portrætterer hovedpersonens seksualitet - en blanding af mand og kvinde. Her gøres der opmærksom på at rollen kommer til at indeholde en sexscene, så det skal man gerne være afklaret med.

- En ung kvinde i spillealderen 20-26 til rollen som en visualisering af hovedpersons lyst som opstår i hans sind. Her gøres der opmærksom på at rollen kommer til at indeholde en sexscene, så det skal man gerne være afklaret med.

- En muskuløs mand i spillealderen 20-30 til rollen som magtsyg, bøddel-lignende karakter.

- En mand i spillealderen 20-30 til rollen som bødlens offer.

- En mand i spillealderen 50-65 til rollen som hovedpersonens alkoholiserede far - filmens antagonist.

- En kvinde i spillealderen 30-45 til rollen som hovedpersonens godhjertede mor - en hjælper på hans rejse.

- En dreng i spillealderen 10-14 til rollen som hovedpersonen som barn.

- En ung kvinde i spillealderen 20-26 til rollen som traumatiseret og stofmisbrugende love interest. Her gøres der opmærksom på at rollen kommer til at indeholde en sexscene, så det skal man gerne være afklaret med.

Filmen er produceret af unge filmskabere og jobbet er desværre ulønnet, men filmen vil bl.a. blive sendt på forskellige internationale festivaler og bruges til at søge ind på Den Danske Filmskole. Optagelserne finder sted i Storkøbenhavn i perioden d. 9 - 26 november (selvfølgelig er alle skuespillere ikke nødsaget til at være på alle dage af optagelserne).

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID