Frivillige radiostemmer til Hvidovre Nærradio, Hvidovre

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Beskrivelse af projektet:
Hvidovre Nærradio er en foreningsradio, der er drevet på frivillige kræfter siden 3. maj 1983, og hører til en af Danmarks Ældste Lokalradioer. Vi har sendt non-stop lige siden og still ”Going Strong”.

Hvad søges der:
Vi søger frivillige radiostemmer, der kan hjælpe os - i ny og næ - med at lave program og arrangement-jingler til vores lyttere. Det er en stor fordel hvis du er bosiddende i Storkøbenhavn men ikke et krav.

Hvilken aldersgruppe og køn søges der:
Vi opfordrer alle - uanset køn og udseende - til at tilmelde sig. Er du under 18 år, er det vigtigt at du har forældre/værge med ved evt. samtale.

Gives der løn, gavekort eller andet:
Da vi er en frivillig forening, er det os ikke mulig at give jer andet end oplevelsen og muligheden for at kunne lege med din stemme. (Dette kan bruges lidt som springbræt til evt. dubbing-jobs og mulighed for at kunne bruge stemmen på en sjov måde.)

Dato for en evt. casting:
Dette afhænger af antal tilmeldte men casting vil foregå i eftermiddagstimerne på en hverdag.

Vi påtænker at starte med casting fra tirsdag den 2. oktober og efterfølgende onsdag den 3. oktober og torsdag den 4. oktober.

Alle dage med start fra kl. 13:00 og sidste Casting kl. 15:30 (med 30 minutters mellemrum) Nærmere info følger til dem, der tilmelder sig.

Hvem skal man kontakte:
Man skal kontakte mig via info@h-n-r.dk med emnet: Jingle-Casting.

Hvad skal profilerne oplyse om:
Profilerne må meget gerne oplyse om tidligere erfaring samt hvad dag og tid, de påtænker at kunne komme forbi til casting.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID