Mand og kvinde til musikvideo, Fyn

Mænd og kvinder 20 - 30 år, Fyn

UDLØBET

Mand og kvinde søges til at medvirke i musikvideo, som er en del af et afsluttende bachelorprojekt fra London Met Film School.

Der er tale om en musik video, baseret på en sang af et dansk/amerikansk band som laver 80'er inspireret elektronisk musik.

Der søges mandlig hovedrolle og kvindelig birolle.

For dig som er interesseret er det en god mulighed for at få noget eksponering og erfaring.

Der er ingen dialog da det er en musik video, så den fysiske optræden er vigtig. 

Projektet vil blive filmet fra den 22 - 25 august. Potentielt vil d. 26 blive tilføjet hvis ikke tiden er tilstrækkelig. 

Som en spændende sidegevinst vil det færdige projekt blive vist i en stor biograf (VUE Westfield) i London i november til en screening.

Leder efter en ærgerrig og sympatisk ung mand på omkring 20-30 år (med brunt/mørkt hår. En person der kan relatere til at verden idag sommetider kan føles "syntetisk" mht at man har tendens til at leve gennem en telefon og sociale medier. At man mister kontakten til naturen omkring os og det der virkelig betyder noget. 

Den kvindelige birolle vil være med i sekvenser hvor de to har et forhold, så hvis du\i kender hinanden på forhånd ville det kun være en fordel! Samme alder gælder for hende også. Hårfarve er ikke så vigtig her. En positiv personlighed og et godt smil er hvad der søges.

Mad og transport er betalt med mulighed for overnatning i eget hus. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID