TV2 søger supersunde familier

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

TV2 søger familier der har truffet markante valg for at leve sundt!

Sundhed er på de flestes læber, men hvad der egentligt er sundt kan være svært at blive enig om. Nogen skærer det røde kød fra, mens andre banlyser raffineret sukker. Nogen dyrker motion over lange træningspas, mens andre går ben hårdt til stålet hver dag. Hvordan holder man sig sund i din familie?

TV2 søger lige nu familier med børn, som har truffet markante (og måske kontroversielle) livsstilsvalg, til et nyt undersøgende sundhedsprogram til TV2.

Programmet vil med en ekspert følge de medvirkende for at undersøge, hvad deres livsstil betyder for deres krop, og hvilken effekt deres bevidste måde at leve på har for deres livskvalitet. 

Er det dig og din familie? Har I et særligt fokus på kost og/eller motion og har i lyst til at give andre indsigt i hvordan jeres opskrift på sundhed fungerer i hverdagen - Så hører vi meget gerne fra jer!

Kontakt os her på sundfamilie@koncern.dk med en kort beskrivelse af jeres livsstil - så kontakter vi jer for en uforpligtende samtale, hvor I også kan høre mere om programmet. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID