Mandlig skuespiller 17-20 år til kortfilm, København

Mænd 17 - 20 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Mandlig skuespiller i alderen 17-20 år søges akut til kortfilmen “Når verden bøjer”, som er skrevet og instrueres af Thor Zing Lodberg, tidligere European Film College elev.

Filmen produceres af 2 tidligere elever fra filmskolen "STATION NEXT” ved filmbyen i Avedøre.

Casting afholdes i København mandag den 30 juli 2018.

Filmen portrætterer en ung piges opgør med virkeligheden. Hun starter med at overgiver sig til en dreng med lukkede øjne. Med sine fingre stjæler drengen hendes uskyld, og oplevelsen krakelerer hendes virkelighedsbillede. Han udtværer hendes forestilling om kærlighed, der resulterer i dyb skuffelse. I mødet med en anden dreng følger vi pigen på ny. Hun har ændret sig, og hun er blevet beskyttende og kontrolerende overfor sig selv og sine følelser. Denne gang vil hun se drengen, for hvad han er. Hun inviterer ham op på sit værelse som et skridt mod at genopbygge tillid i et nyt forhold. Inde på værelset tager hun kontrol og skaber sin egen virkelighed.

"Når verden bøjer" er en film om egenrådighed og viljen til at handle i kraft af os selv, selvom vi ikke kan styre vores ydre omstændigheder.

Jobbet er ulønnet, men der vil være fuld forplejning på optagelserne, der finder sted fra d. 24-26 august. 

Kortfilmen vil blive tilmeldt konkurrencer i både Danmark og i udlandet samt bruges til undervisningsforløb på enkelte folkeskoler.

Denne kortfilmsproduktion en oplagt mulighed for at få erfaring og noget af skrive på dit CV.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID