Statister til bryllups-scene i DR drameserie, Sjælland

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Unge voksne og ældre personer søges til bryllup i kirke på DR1 dramaserien Herrens Veje. 

Til en meget fin og rørende scene, hvor præsten Johannes Krogh (Lars Mikkelsen) vier to hjemløse mænd til hinanden på trods af at han har fået forbud for at begå kirkelige handlinger.

Det foregår i hans faste kirke Lindevang (Stenløse kirke). 

Der søges især unge voksne samt ældre personer til at spille en broget, forhutlet forsamling af hjemløse og folk der skal forestille at bo på gaden, samt andre skæve eksistenser.

Du vil indgå i en samling af folk som de der skal giftes, Peter og WIlliam, har mødt på deres vej i livet som unge hjemløse. Du skal gerne selv påklæde dig et slidt og 'hjemløse agtigt' outfit, der fortæller at du kommer fra gaden, her må du gerne give frit løb så det virker så overbevinde som muligt. ubarberet skæg, uret og måske uvasket hår samt andre ting i denne kategori er et plus.

Vi har både sminke- og kostume afdeling som vil tilse jer, men mød forberedt op.

Optagelserne finder sted mandag d. 18. juni ved Engholmvej 6 3660 Stenløse. 

Det vil foregå fra 07:00 - 18:00. Hvis du ikke kan være med i alle scenerne, så skriv om du foretrækker den første eller sidste halvdel af dagen. Der vil være fuld forplejning, og du modtager et gavekort til Magasin på 200 kr. for at være med. Det bliver en spændende dag med storslåede billeder og dygtigt skuespil!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID