CASTING FOR ALLE: Unge mænd og kvinder søges til udenlandsk dokumentarfilm som vises i Cannes 2006

Mænd og kvinder 16 - 30 år,

ANSØG GRATIS UDLØBET

Onlinecasting og et prisbelønnet produktionsselskab i København er i øjeblikket i gang med at hjælpe den amerikanske filmdokumentarist J. Thomas Schuesler med castingen til hans nye filmdokumentar om USA og Europas indbyrdes forhold efter Irak-krisen.

Filmen vil blive vist på Cannes Film Festival og Berlin Film Festival i 2006.

I den forbindelse leder vi efter modeller til forskellige symbolske mellemsekvenser i filmen, som ved hjælp af musikvideo-æstetik skal understrege nogle af hovedpointerne i filmen.

Vi søger:

  • 4 kvinder mellem 18-30 år, høje, slanke, gerne lidt storbarmede, naturligt, charmerende udseende og god udstråling.
  • 1 mand 20-30 år, muskuløs, brun og charmerende.
  • 1 ældre kvinde omkring de halvtreds år eller derover, buttet og ikke bange for at blive fremstillet som en lidt utiltalende karakter i filmen.

Der vil ikke indgå nogle nøgenbilleder i scenerne, men nogle af rollerne skal være i bikini. Desuden vil enkelte personer tildeles nogle få replikker.

Jobbet er lønnet og vil tage en dags tid at udføre, enten d. 28. eller 29. juni i Roskilde, lige inden festivalen, hvor vi skal optage i dagene efter.

DELTAG:
Ønsker du at blive taget i betragtning som medvirkende i ovenstående, bedes du sende en e-mail med (BILLEDER, CV, evt. Link til din profil) til onlinecasting@onlinecasting.dk med emnet DOKUMENTAR.

Du SKAL have en profil på Onlinecasting for at blive taget i betragtning.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret