Er du kvinde og bange for vand?

Kvinder 16 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Havfruerne på TV2

TV2 søger medvirkende til program om kvinder, der er bange for vand. Og som vil gøre noget ved det sammen med andre kvinder.

Kender du det, solen skinner, det er sommer i Danmark, vandet er varmt, folk hopper i bølgen blå, de leger, griner og har det skønt - men du er ikke med. Eller børnene, der så gerne vil i svømmehallen og have mor med - men det vil du ikke.  Eller fællesskabet nede på badebroen om vinteren, hvor naboer og venner mødes til vinterbadning, sauna og hygge - men uden dig!  

Vandskræk er ikke for tøsedrenge, men nu gør pigerne, kvinderne og damerne noget ved det. Sammen griber vi baderingen og kaster os ud i det, for nu skal vi i vandet!

Er du ikke glad for vand og vil du være en del af et fælleskab med andre skønne kvinder, der har det ligesom dig og har du lyst til sjove oplevelser, gode udfordringer og højt humør så skriv lidt om dig selv og dit forhold til vand til tina@dokukom.dk Husk adresse, postnr. og tlf. nummer.  Skriv nu, da vi skal finde pigerne, kvinderne og damerne før sommerferien. Castingerne holder vi i løbet af juni. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID