Mandlig skuespiller til ambitiøs musikfilm, Aarhus

Mænd 35 - 60 år, Århus

UDLØBET

Til en ambitiøs musikfilm søges en mand i alderen 35-60 år, gerne af kraftig bygning, til at spille en birolle som en sur mand.

Vi søger en skuespiller til at spille en birolle som en vred og sur mand - hovedrollens sure far. Scenen vil foregå rundt om et spisebord hvor du aggressivt skal spise aftensmad. 

Holdet bag er en gruppe unge filmsskabere fra Filmby Aarhus der har arbejdet på en ambitiøs musikfilm, som vi om under 2 uger skal skyde.

Musikfilmen skal laves for en kunstner kaldet Luca Stereo, som ikke rigtigt er kendt, men har gang i nogle spændende ting.

Luca Stereo er mere end blot en kunstner, det er et univers hvilket giver fede muligheder for at fortælle. Musikfilmen skal laves for deres kommende nummer Fall Asleep. Filmen handler om en ung mand, der føler sig fanget i hverdagens triste låste rammer. Han arbejder i en tør parykbutik. Han drømmer frem og tilbage mellem denne "anden verden" som er fuld af farver og eventyrlige festligheder.

Jobbet er ulønnet da alle på holdet arbejder gratis (transport og forplejning på set bliver dækket).

Dette projekt laves for at eksperimentere med det klassiske musikvideo format, og håber samtidig det kan blive en flot og fed film.

Optagelserne vil ligge søndag d. 27 Maj, og som udgangspunkt skal du have mulighed for at sætte det meste af din dag af til optagelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID