Mandlig skuespiller til ambitiøs musikfilm, Aarhus

Mænd 45 - 60 år, Århus

UDLØBET

Til en ambitiøs musikfilm søges en mand i alderen 40-65 år, til at spile en birolle som lufthavns arbejder.

Vi søger en skuespiller til at spille lufthavns service arbejder. Din karakter hedder Palle, og vil ses i flere scener der skal filmes i Karup/Midtjyllands lufthavn. Det vil blive nogle scener hvor du også skal køre i en service bil på landingsbanen, så kørekort er påkrævet. Du skal turde smide tøjlerne og danser en smule og være lidt skør. 

Holdet bag er en gruppe unge filmsskabere fra Filmby Aarhus der har arbejdet på en ambitiøs musikfilm, som vi om under 2 uger skal skyde.

Musikfilmen skal laves for en kunstner kaldet Luca Stereo, som ikke rigtigt er kendt, men har gang i nogle spændende ting.

Luca Stereo er mere end blot en kunstner, det er et univers hvilket giver fede muligheder for at fortælle. Musikfilmen skal laves for deres kommende nummer Fall Asleep. Filmen handler om en ung mand, der føler sig fanget i hverdagens triste låste rammer. Han arbejder i en tør parykbutik. Han drømmer frem og tilbage mellem denne "anden verden" som er fuld af farver og eventyrlige festligheder.

Jobbet er ulønnet da alle på holdet arbejder gratis (transport og forplejning på set bliver dækket).

Dette projekt laves for at eksperimentere med det klassiske musikvideo format, og håber samtidig det kan blive en flot og fed film.

Optagelserne vil ligge søndag d. 27 Maj, og som udgangspunkt skal du have mulighed for at sætte det meste af din dag af til optagelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID