Mandlig skuespiller til ambitiøs musikfilm, Aarhus

Mænd 35 - 60 år, Århus

UDLØBET

Til en ambitiøs musikfilm søges en mand i alderen 35-60 år, gerne af spinkel og smidig bygning (men ikke en nødvendighed) til at spille en en hovedrolle.

Det er til en af de større roller som den karakteren “Niller”. Niller åbner en portal ind til en magisk drømmende verden for hovedkarakteren Emil. Sammen viser Niller Emil rundt i et farverigt univers.

Det meste af tiden danser Niller rundt. Du behøver ikke være danser eller have erfaring, men du skal kunne bevæge dig smidigt og turde slippe tøjlerne. Vi vil komme til at filme på spændende locations såsom Midtjyllands Lufthavn/Karup lufthavn hvor der skal danses rundt på landingsbanen. 

Holdet bag er en gruppe unge filmsskabere fra Filmby Aarhus der har arbejdet på en ambitiøs musikfilm, som vi om under 2 uger skal skyde.

Musikfilmen skal laves for en kunstner kaldet Luca Stereo, som ikke rigtigt er kendt, men har gang i nogle spændende ting.

Luca Stereo er mere end blot en kunstner, det er et univers hvilket giver fede muligheder for at fortælle. Musikfilmen skal laves for deres kommende nummer Fall Asleep. Filmen handler om en ung mand, der føler sig fanget i hverdagens triste låste rammer. Han arbejder i en tør parykbutik. Han drømmer frem og tilbage mellem denne "anden verden" som er fuld af farver og eventyrlige festligheder.

Jobbet er ulønnet da alle på holdet arbejder gratis (transport og forplejning på set bliver dækket).

Dette projekt laves for at eksperimentere med det klassiske musikvideo format, og håber samtidig det kan blive en flot og fed film.

Optagelserne vil ligge d. 26, 27, 28 maj. D. 28 maj filmer vi til kl. 02 om natten. Vi filmer i Århus og omegn. Som udgangspunkt vil du skulle sætte det meste af din dag af til optagelserne. Lørdag d. 26 vil være den korteste dag, hvor du medvirker i en scene om eftermiddagen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID