Ondskabsfuld chef til ambitiøs musikfilm, Aarhus

Kvinder 45 - 60 år, Århus

UDLØBET

Til en ambitiøs musikfilm søges en kvinde i alderen 45-60 år, gerne af lidt kraftig bygning (men ikke en nødvendighed) til at spille en ondskabsfuld chef. 

Der søges en skuespiller med erfaring til en af de større roller som den unge mands ondskabsfulde chef, i den parykbutik han arbejder i. 

Der vil være en kort dialog scene med real-lyd, og ellers er der flere scener du skal medvirke i. 

Holdet bag er en gruppe unge filmsskabere fra Filmby Aarhus der har arbejdet på en ambitiøs musikfilm, som vi om under 2 uger skal skyde.

Musikfilmen skal laves for en kunstner kaldet Luca Stereo, som ikke rigtigt er kendt, men har gang i nogle spændende ting.

Luca Stereo er mere end blot en kunstner, det er et univers hvilket giver fede muligheder for at fortælle. Musikfilmen skal laves for deres kommende nummer Fall Asleep. Filmen handler om en ung mand, der føler sig fanget i hverdagens triste låste rammer. Han arbejder i en tør parykbutik. Han drømmer frem og tilbage mellem denne "anden verden" som er fuld af farver og eventyrlige festligheder.

Jobbet er ulønnet da alle på holdet arbejder gratis (transport og forplejning på set bliver dækket).

Dette projekt laves for at eksperimentere med det klassiske musikvideo format, og håber samtidig det kan blive en flot og fed film.

Optagelserne vil ligge lørdag d. 26. maj i Århus c. Du skal kunne hele dagen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID