Flere statister til Herrens Veje II optagelser, København

Mænd og kvinder 20 - 60 år, København

GAVE UDLØBET

Statister søges til optagelser til Herrens Veje II følgende dage.

- Tirsdag d.10 april 2018:
Scener, der foregår på en cafe i København, hvor vores hovedkarakter Christian (Simon Sears) og hans ven Mark (Joachim Fjelstrup) diskuterer, hvordan Christian tackler svære ting i sit liv.

Her skal der bruge tjekkede cafegæster i alderen 20-60 år til optagelser, der varer hele dagen - fra de tidlige morgentimer til ud på eftermiddagen.

- Søndag d.15 april 2018:
Scener, der foregår på Den Sorte Diamant i København, hvor vi ser Christian (Simon Sears), der knokler løs med hovedet i dybt begravet i sine bøger. Her skal vi bruge en god blanding af kloge hoveder i alderen 20-40, der kan spille koncentrerede og hårdtarbejdende studerende. Optagelserne varer i udgangspunktet hele dagen.

- Mandag d.23 april 2018:
Scener, der foregår på en cocktailbar i København, hvor vi ser fire af vores centrale karakterer: Daniel (Lars Ranthe), Christian (Simon Sears), Emilie (Fanny Louise Bernth) og Amira (Camilla Lau), der er ude og drikke drinks. Her skal der være godt med liv omkring dem, og vi leder derfor efter smukke og glade mennesker i alderen 22-50, der kan hjælpe os med at skabe en god atmosfære. Optagelserne varer i udgangspunktet hele dagen.

Uanset scene modtager man et gavekort på 200 kr. til Magasin som tak for hjælpen.

Som udgangspunkt bedes folk om at sætte hele dagen af til optagelser. Det betyder ikke, at det nødvendigvis tager hele dagen, men at man skal være indstillet på, at tiderne kan rykke sig og derfor være fleksibel.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID