Hoved og bi-roller til værkstedsstøttet kortfilm, København

Mænd og kvinder 20 - 26 år, København

UDLØBET
Band

6 unge i alderen 20-26 år søges til den værkstedsstøttet kortfilm "Killing Stacy".

Kortfilmen er instrueret af Liva Lervig Haue og Alexander Sørensen, tidligere elever fra filmskole Station Nexts talent program.

Kortfilmen "Killing Stacy" handler om Marcus der er guitarist i debutant rockbandet Killing Stacy. Han drømmer om at blive en af de helt store rockstjerner, men desværre er resten af hans bandmedlemmer mere optaget af at bolle rundt med kærester og ryge sig skæve end at fokusere på bandet. Filmen starter en aften hvor Killing Stacy skal spille en stor koncert og alt er i kaos ; trommeslageren har fået et angst anfald, forsangerindens stalker står uden for greenroomet og bassisten er slet ikke dukket op. Hvad resten af bandet ikke ved er at Marcus er blevet tilbudt en plads i det nye populære undergrundsband Sahara - på en betingelse. Han skal bevise sit værd ved at imponere Sahara med sin performance. Marcus bliver nu nødt til at samle Killing Stacy om at spille et brag af en koncert - så han kan forlade det.

INFO
Optagelserne finder sted i København i slutningen af maj 2018.

Jobbet er ulønnet, men der sørges for forplejning og hygge.

Castingen foregår indenfor de næste 3 uger.

Tidligere skuespillererfaring er ikke nødvendigt men klart et plus.

ROLLERNE DER SØGES:

MARKUS:
Hovedperson

Marcus er en vildt dygtig guitarist og den drivende kraft i bandet Killing Stacy.

Han går i læderjakke, skinny jeans og sorte støvler, og kan tømme en pakke cigaretter på en dag. Han lever og ånder rock n’ roll, og drømmer om at blive en berømt rockmusiker.

Hans største frygt er at spilde sit liv og ikke at blive til noget eller nogen.

MINA:
Birolle

Mina er Killing Stacys frembrusende og rapkæftede forsangerinde, som elsker når opmærksomheden er på hende.

Hun selviscenesætter sig med sit afblegede hår, dramatiske make-up, og excentriske outfit, som i virkeligheden er en front, der skjuler på en sårbar og usikker pige.

BASTIAN:
Birolle

Bastian er Killing Stacys bassist og charmetrold, som er egentlig er mere interesseret i sex & drugs end rock n’ roll.

Han er slasket, sjov og indbegrebet af Hakuna Matata og på en fredag aften kan du fange ham på Nemoland med en sød pige i den ene hånd og en joint i den anden.

ANDREAS:
Birolle

Andreas er trommeslager i Killing Stacy, egentlig ikke af egen fri vilje - han røg med i svinget da de andre fandt ud af at han kunne spille trommer.

Han lider af kast-op-fobi som, i kombination med hans generte personlighed, desværre fører til problemer når han skal optræde med bandet.

Axel (Kan spilles af både mand og kvinde):

Birolle
Axel er forsanger i det populære band Sahara. Med sin berømmelse og evner er han en autoritær figur, som ikke er bange for at sige hvad han mener.

Axel er kønsneutral og hviler meget i sig selv. Hans selvsikkerhed og rockstar attitude har en magnetisk effekt på menneskerne omkring ham.

DJ STALKER:
Birolle

"DJ Stalker" er en cool undergrunds-DJ, som er overbevist om at han og Mina er sjælevenner - på trods af at de aldrig har mødt hinanden før.

Han er en romantiker som er drevet af et behov for at beskytte Mina fra verdens ondskab, og drømmer om et forhold hvor de kan tale om poesi.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID