Hovedroller til afgangsfilm fra European Film College, Aarhus

Mænd og kvinder 24 - 65 år, Århus

UDLØBET

Til afgangsfilmen ”The Last Lullaby” fra European Film College i Ebeltoft søges to hovedroller og to biroller.

Om filmen:
”The Last Lullaby” er et 12 minutters drama baseret på en sand historie om en familietragedie. En yderst ukontrollerbar naturstyrke, ude af menneskelige hænder, tager et ungt pars 10 måneder gamle dreng i en skæbnesvanger og uhyggelig virkelighed styret af en række grusomme tilfældigheder.

Hovedroller
- Mand i alderen 24 - 35 år. 
Du må meget gerne have mørkt/mellemblond hår, skæg, og være af muskuløs kropsbygning. Det er vigtigt, at du kan spille en faderlig rolle, som samtidig også skal kunne vise en følelsesladet side. Du vil skulle spille Rayland - en hårdtarbejdende brandmand. Rayland er et stort familiemenneske, som værdsætter hvert eneste minut, han kan bruge sammen med sin kone Blaire, og deres 10 måneder gamle søn Brandon. 

- Kvinde i alderen 24 - 35 år. 
Vi ser helst, at du er lyshåret/mellemblond. Det er vigtigt, at du kan spille en moderlig rolle og en følelsesladet rolle. Du vil skulle spille den unge mor Blaire. Hun er gift med brandmanden Rayland, og sammen har de sønnen Brandon på 10 mdr. 

Biroller
- Mand i alderen 50 - 65 år.
Du vil skulle spille Al, bedstefaderen til det unge pars 10 mdr. gamle søn Brandon. Det er vigtigt, at du kan spille en følelsesladet rolle.

- Kvinde i alderen 50 - 65 år. 
Du vil skulle spille Ana, bedstemoderen til det unge pars 10 mdr. gamle søn Brandon. Det er vigtigt, at du kan spille en følelsesladet rolle.

Dato og sted
Optagelserne vil foregå omkring Aarhus/Ebeltoft mellem den 26. marts - 6. april 2018. 

Datoerne er endnu ikke fastbesluttet, men du vil være på settet i omkring 3-4 optagedage alt efter din rolle. 

Der kan desværre ikke tilbydes løn, men dine transportudgifter dækkes. 

Der vil desuden garanteres for forplejning på settet, godt humør, og nogle oplevelsesrige dage i selskab med vores professionelle filmcrew. 

Filmen vil foregå på dansk, men der vil blive kommunikeret på settet på engelsk, da vi i vores crew består af flere nationaliteter. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret