Statister til kortfilm med bl.a. Tommy Kenter, København

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

UDLØBET

Statister i alle aldre søges til kortfilmen LILA med bl.a. Tommy Kenter og Solbjørg Højfeldt.

Optagelserne finder sted søndag d. 11. marts, kl. 11.30 - 16.00 i Brønshøj.

Lidt om filmen:
Filmen handler om Lillian (65), som er uhelbredelig syg med kræft og vred på tilværelsen. 

Hendes datter insisterer på at passe hende, men Lillian skubber datter og barnebarn fra sig for at sidde alene i sin lejlighed og vente på at dø. 

Men livet udenfor bliver ved med at forstyrre, og en dag står Lillian overfor den charmerende Henning, som kan danse og får livet til at føles let som en leg. 

En livslyst spirer i takt med kræftcellerne fortærer kroppen indefra. Men flugten fra datteren og realiteterne bliver ikke let.

Filmen instrueres af Maj-Britt La Cour og har Solbjørg Højfeldt og Tommy Kenter i hovedrollerne, som hhv. Lillian og Henning.

Scenerne, der skal filmes d. 11. marts, er filmens absolutte højdepunkt, hvor Lillian er til afdansningsbal med Henning, og afslører overfor ham, at hun har kræft.

Statisterne:
Alle statister skal agere publikum til afdansningsballet og medbringe eget hverdagstøj af lidt finere slags (nærmere info følger, hvis du bliver valgt).

Statisterne skal ikke danse under optagelserne - blot agere publikum til selve afdansningsballet.

Der tilbydes desværre ikke løn, men der sørges for god stemning, forplejning og en spændende dag, med optagelser i en af Danmarks flotteste dansesale.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID