Skuespillere til kortfilm fra mediefagsstuderende, København

Mænd og kvinder 10 - 45 år, København

UDLØBET

Vi er en gruppe på 5 mediefagsstuderende fra Ørestad Gymnasium, der er i gang med at producere vores eksamensproduktion (3.g), og vi søger derfor nogle engagerede skuespillere til vores projekt. 

Optagelserne kommer til at foregå i Hovedstadsområdet, højst sandsynligt i København, og optagelserne er heldagsoptagelser fra d. 17-18 marts 2018. 

Arbejdet er ULØNNET, da vi har et meget beskedent budget. Dog vil der selvfølgelig være nydelige forplejninger på settet.

Om filmen: Da en fraværende far tager sine to sønner Oliver og Peter med på en højst uventet campingtur, udspilles et tragisk drama om manddommen. Den ældste søn, Oliver, prøver at finde ud af hvorfor deres hidtil fraværende far har taget dem på denne overlevelsestur i den vilde natur, men han kæmper stærkt mod farens indelukkede psyke og hans aggressive adfærd. Da Oliver finder en blodig kjole går det op for ham, at faderen har dræbt deres moder. Oliver beslutter sig for, sammen med lillebroderen, at dræbe deres voldelige far, men Oliver dør selv i den blodige kamp, dog sørger lillebroderen for at faderens tilværelse ender.

Vi søger derfor nogle skuespillere til at spille med i vores kortfilm:

Peter (Birolle) - Dreng 10-12 år

Oliver (Hovedrolle samt antagonist) - Dreng 14-17 år

Far (Hovedrolle samt protagonist) - Mand 35-45 år

Mor (Statist) - Kvinde 35-45 år

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID