HASTER: Dreng søges til Station Next film, København

Mænd 16 - 19 år, København

UDLØBET

Dreng søges som ikke er bange for at udfordre sig selv, og som ville være interesseret i at være med i en anderledes film. 

Det er en film i stilen, magisk realisme, lidt ligesom Amelié fra Montmartre, mixet med den hypermoderne ungdomsfilm Team Hurricane.

Universet er også lidt specielt, idet det er tidsløst.

Det bliver filmet af unge mennesker fra filmvæksthuset Station Next, men der vil både være en professionel producer, instruktør og fotograf tilknyttet, så det kommer til at foregå på en professionel måde.

Om filmen:

Secco bor alene, og går sjældent udenfor sin dør, men hvis hun gør har hun en dykkerhjelm over hovedet for at føle sig mere sikker. Hun tilbringer meget tid med sin fisk, Pavl den 3. Mange ville nok betragte hende som sær, men hun nyder sit stille liv, hvor hun bruger meget tid på at tegne og se Animal Planet. 

En dag vågner Secco op og opdager at hendes fisk og eneste ven er afgået ved døden. Hun ifører sig sin dykkerhjelm og skynder sig ned til dyrehandleren for at købe en ny. Her møder hun en helt særlig ekspedient, som hun straks bliver fascineret af. 

Han er meget kærlig ved dyrene og er lidt genert og speciel ligesom hende.

Her starter Seccos grænseoverskridende eventyr, hvor hun må bryde ud af sin lille boble og bevæge sig ud i verden.

Filmen er med få eller ingen replikker, og vi går derfor meget op i, at I er gode til at udtrykke jeres følelser via ansigtsudtryk.

Til filmen søges:

Drengen: 16-19 år. Lidt genert, meget venlig, kærlig mod dyr - han arbejder i en dyrehandel.

Castingen finder sted onsdag den 28. februar 2018 foran et lille publikum bestående af holdet som arbejder med filmen. Optagelserne foregår den  7. og 8. april, og det er ulønnet.

Filmen har premiere i Imperial og på forskellige filmfestivaler.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID