Teenager søges til videnskabeligt program, København

Mænd og kvinder 13 - 18 år, København

UDLØBET

Teenager på 13-18 år søges til nyt videnskabeligt program på DR1. 

Programmet kommer til at omhandle kroppen og dens faser - vi vil i udsendelsen komme på en kropsrejse - fra vi bliver født til vi bliver gamle og hvad der sker med kroppens og hjernes udvikling. Det bliver et seriøst og oplysende program.

Der søges en person til en test, der viser hvor hurtigt kroppen påvirkes af "weekend-livsstilen"  hos teenager/unge + hvor hurtigt den "genopbygger" sig selv/hvor fantastisk den er.

Du er en 13-18 år m/k - spiser nogenlunde normalt/sundt i hverdagen, men skal spise ekstra usundt  i weekenden (den 8.-10. december). Det kunne fx være på computer-café med vennerne, holde py-party/videoaften med veninderne/vennerne, der på den ene eller anden måde indeholder store mængder slik, chips, sodavand mv.

Foruden "weekend-indtag" skal du stille FASTENDE op til blodprøver på Rigshospitalet fredag den 8.12. kl. 11, mandag den 11.12. kl. 9 og fredag den 15.12. kl. 9. Det kommer max. til at tage en time hver gang. Vi dækker rejseudgifter inden for rimelighedens grænser, så du skal være bosat i København.             

Programmet er en serie af 4 - som er videnskabeligt og oplysende omkring livet i kroppen. 

Vi følger i de 4 afsnit babyen, teenageren, voksne og den gamle. Hvert program fortæller om den generelle udvikling - men vi tager også nogle cases og test op, hvor der er eksperter der udtaler sig. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID