Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM TIL PERNILLE AALUNDS TALKSHOW QTV, SKOVLUNDE

Mænd og kvinder 16 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Der er stadig gratis publikumspladser på Pernille Aalunds talkshow QTV tirsdag d. 13. januar og 17. februar.

Programmet sendes på Kanal 4. Pernille Aalund er vært, når stærke mennesker fortæller deres skæbnehistorier.

Vi står akut og mangler folk, som har lyst til at bakke Pernille op og være med til at skabe en god stemning i programmet. Hvis du har tid til at hjælpe os, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi planlægger en hyggelig event for publikum med sandwiches, snacks, vin, øl, sodavand, frugt, kaffe og the. Hvis du er minimum 16 år gammel, og har lyst til at bakke Pernille Aalund op og være med til at skabe en god stemning i programmet, så har du nu muligheden. Optagelsere er åbne for såvel kvinder som mænd.

Pladserne er selvfølgelig gratis - men tilmelding er nødvendig på q@tvpublikum.dk. Vi skal bruge dit navn, ønsket antal pladser, og telefonnummer.

Optagelserne foregår i Mileparken i Skovlunde, så du skal regne med, at der er transporttid, hvis ikke du bor i nærheden. Du modtager en bekræftelse fra os med nærmere praktisk information ved tilmelding.

Vælg mellem:

Tirsdag d. 13. januar kl. 10:15 - ca. 13:00

Tirsdag d. 13. januar kl. 14:30 - ca. 17:00

Tirsdag d. 17. februar kl. 10:15 - ca. 13:00

Tirsdag d. 17. februar kl. 14:30 - ca. 17:00


Når vi har skrevet dig på gæste-listen, modtager du en bekræftelse fra os med nærmere praktisk information. Vær opmærksom på, at der godt kan gå nogle dage, før du hører fra mig.

Du kan læse mere om programmet her: http://www.kanal4.dk/qtv/

Casting udløbet