Skuespillere søges til middelalder-eventyr, København

Mænd og kvinder 18 - 60 år, København

UDLØBET
Middelalder slot

Skuespillere søges til at medvirke i et actionfyldt middelalder eventyr.

Kortfilmen bliver teknisk flot produceret.

Der optages mellem d. 5. og 15. oktober 2017. Det drejer som i om 3-5 optagedage ialt, men den præcise dato er endnu ikke besluttet.

Der søges folk til følgende roller:

Kongen:
En overvægtig voksen mand , 40 - 55 år. Selvoptaget og socialt blind, bedrevidende, ubetænksom, egoist. Kongen tager alt hvad han har for givet for han har altid haft alting og kommer altid til at have det, så hvorfor bekymre sig om andres mening?

Prinsessen
Fysik som Rapunzel (Disney) personlighed som Fiona fra Shrek-universet. Ung 20 - 25 år, sød og charmerende, men frækkere og mere sin egen end klassiske Disney prinsesser. Fuld af drømme og gåpåmod.

Præsten
Jafar (Disney’s Alladin) / Grima Ormetunge (Ringenes Herre: De To Tårne), Rasputin fra det russiske hof mix. 

Høj og tynd. Et intenst blik. Som Rasputin uden skæg eller Henning Jensen (DK skuespiller) i Unge Andersen (DK Mini-serie). Kan manipulere kongen og har en utrolig magt i samfundet, som han uden tøven udnytter for egen vinding.

Krigeren
En fuldkommen folkets helt. Kit Harington / Viggo Mortensen. En fysisk imponerende kriger, trænet mand, 25 - 40 år. Et blik af glohed stål i kampens hede, men ydmyg, venlig og rolig i almindelighed. En principfast mand der arbejder hårdt, loyalt og trofast for det han tror på og en person man altid kan stole på.

2 vagter fra den lokale milits
Man skal have fornemmelsen af at som vagter er de to her hverken 1. Eller 2. Valg. Slanke, næsten utrænede, 18-25 årige mænd. Ganske ordinære unge mænd fra den nærmeste landsby.

2 X ældre mennesker
Et virkelig sødt, slankt, ældre par.

Virkelig søde øjne og dejlige afslappede smil, slanke af bygning

Medlemmer af hoffet ved bordet
Slanke, folk fra det bedre borgerskab

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID