Skuespillere søges til kortfilm, Frederikshavn

Mænd og kvinder 20 - 100 år, Jylland

UDLØBET

Skuespillere søges til kortfilm fra filmhold på Filmmaskinen (community for filmtalenter) til filmen "På dybt vand".

Om filmen:
"På dybt vand" er en kortfilm på omtrent 15 minutter. Det er en komedie om en fyr ved navn Mouritz. Mouritz er en meget klodset og usikker person som ser meget op til vennen Karl - en lille mand med et kæmpe ego. Mouritz’ største drøm er at lykkedes med et eller andet i sit liv og blive lige så handlekraftig som vennen Karl, men for det første er han meget usikker på sig selv, og for det andet er alle odds imod ham, da han sammen med Karl skal smugle stoffer ind i en havn. Da alt eskalerer og Karl mister grebet er Mouritz nødt til at tage sig sammen og handle hurtigt. Det er ikke altid, at vejen til målet er lige, men med tro på sig selv, skal man nok opnå det.

Der søges skuespillere til følgende roller:

Helena
(40+) er en ældre narkoluder hvis tid i brancen er ved at rende ud, grundet fysiske forhold. Hendes tidligere chef, narkochefen Karsten, skaffer hende ad vejen ved at kaste hende udover en bro. Til Helena’s “held” lander hun på den båd som Mouritz og karl er på her. Det er af hendes forståelse at hun er kommet i himlen og under sin rejse med de to gutter bliver hun vild med vennen Karl.

Mouritz
(20+) er hovedpersonen i kortfilmen. Er en almen og ung dreng dog ikke den skarpeste kniv i skuffen og til tider lidt for naiv. Han er mors dreng og lever efter mors visioner som er, at han skal være pilot. Mouritz skal udføre et smuglerjob med vennen karl. 

Karsten
Karsten er rigtig stereo typisk rocker af udseende. Høj, robust og skaldet. Karsten har givet Karl og Mouritz  den absolut sidste chance for at levere en omgang stoffer til tiden. Derudover kaster Karsten sin tidligere narkoluder Helena udover en bro i troen om at hun dør af faldet. Til slut ender det med at Karsten dør da Helena skal have sin hævn.

Som udgangspunkt er det ikke lønnet. Men det kan ske, at der kan forhandles betaling udfra kvalifikationer.

Under alle omstændigheder vil der dog blive sørget for forplejning samt transportudgifter. 

Du skal kunne tage fri i perioden 1. - 7. august 2017.

Optagelserne foregår i Frederikshavn, Nordjylland. Ved yderligere interesse kan manus fremvises.

Der vil komme en casting dag i Aalborg, dato er endnu ukendt. Er du lang vejs fra, er en casting video også acceptabel.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID