HASTER: Statister søges til Virtual Reality kunstværk, Helsingør

Mænd og kvinder 20 - 70 år, Sjælland

UDLØBET

Statister søges til tirsdag d. 16. maj 2017 - i Helsingør; hvor der skal filmes en 360 film til en kunstfilm - som er en del af et større kunstværk som bliver vist på Click Festival i Helsingør - og i september udstilles på Copenhagen Contemporary i København.

Projektbeskrivelse og information:

Kom og oplev produktionen af en virtual reality film, på egen krop, koreograferet af den dygtige teaterinstruktør Therese Willstedt. 

Der søges netop nu statister/skuespillere til en Virtual Reality kunstfilm som udstilles og fremvises under Click festival i Helsingør og Copenhagen Contemporary i København.

Therese Willstedt, instruktør fra Det Kongelig Teater, https://www.theresewillstedt.com/, er i dagene op til Click festival i gang med at filme en kunstfilm der skal blive til en Virtual reality 360 oplevelse. 

Produktionen filmes i Helsingør på Kulturvæftet og der er brug for nogle lokale og blandede ansigter til at medvirke som statister i en scene der som er en vigtig del af værkets tilblivelse. Værket er et ud af fem sammenhængende værker, som fem kunstnere er inviteret til at skabe, omkring den Antroposæne tidsalder i virtual reality. 

Optagelserne foregår på Kulturvæftet i Helsingør, tirsdag d. 16. maj 2017 kl. 09:00 - 13:00. 

Deltagelsen er ulønnet men der vil være forplejning på settet.

Vær opmærksom på at der vil være kunstig damp/røg under optagelserne. 

Der søges blandede aldre og typer - der skal samles 100 mennesker.

Så er du mellem 20-70 år og har du lyst til at deltage som statist i værket vil vi meget gerne høre fra dig. 

HUSK at medbring en frakker eller lang jakke i sort, grå eller mørke toner. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID