Medvirkende søges til DR1 program

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Aldrig for sent på DR1 søger medvirkende.

Vil du have hjælp til at genoprette relationen til dine forældre, dine børn eller et andet nært familiemedlem?

Hver femte dansker har på grund af en konflikt mistet kontakten til et eller flere af sine nærmeste familiemedlemmer, og mange lever med en følelse af svigt og savn. Er du én af dem?

Føler du, at tiden er inde til at give forholdet til din mor eller far, en chance til? Er du forælder, og ønsker du at genoprette relationen til dit barn, som du ikke har kontakt til? Eller måske har du mistet kontakten til din søster, bror eller et andet nært familiemedlem som du savner?

Så er det måske dig, der søges efter, til en anden sæson af programserien “Aldrig for Sent” hvor psykolog og familieterapeut Ulla Dyrløv hjælper voksne børn og forældre, med at se om en fælles fremtid er mulig. Enten ved at løse konflikten eller ved at lægge fortiden bag sig og komme videre sammen. Ulla Dyrløv mener, at alle skal have en chance, og det er bedre at forsøge end at lade stå til. Der er ingen garanti, for at det lykkes, men det er aldrig for sent at prøve.

Hvis du har mistet kontakten til en, du har kær og har du lyst til at dele din historie, så kontakt redaktionen bag ’Aldrig for sent’ for en samtale om din situation og mulighederne i programmet. Det er selvfølgelig fortroligt og helt uforpligtende.

Skriv til aldrigforsent@koncern.dk​ eller ring på 25 63 66 66​ for en uforpligtende snak.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID