Skuespillere søges til low-budget gangster kortfilm, Aalborg

Mænd 18 - 45 år, Aalborg

UDLØBET

Skuespillere søges til kortfilm på engelsk med navnet Ice Cold.

Filmen følger flere personer igennem en historie som omhandler to karakterer der fik en ide om at låne 80 tusind dollars til at købe en isbil og kokain. Det hele går dog grueligt galt, og ender på den værste tænkelige måde. 

Vi bliver i filmen konstant kastet ind i de forskellige personers involvering af denne ikke-lineære fortælling, for at prøve at samle brikkerne sammen, og fuldt ud forstå hvad der gik galt.

Der søges følgende roller:

- James: Hjernen bag planen om at låne pengene. Handler ofte først, og tænker bagefter. En kriminel der altid prøver at optræde mere fattet, og eftertænksom end han egentlig er.

- Lenny: Lånehajens håndlanger der er en modsætning af James. Han forholder sig altid professionel, og er meget forsigtig, så han kan fortsætte med ikke at blive opdaget i det han gør.

- Clark: Lånehajens bogholder, der laver en fejl som kunne koste ham livet. Han er ikke den traditionelle bogholder, da han ikke har en uddannelse i bogholderi, men derimod har arbejdet sig op fra bunden i den kriminelle underverden.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID