Drømmer du om at blive forældre?

Mænd og kvinder 20 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET
Storsmilende baby med en tand i munden

I et nyt tv-program ønsker Snowman Production, i samarbejde med Storkklinik, at sætte fokus på kvinder og mænd som ønsker sig et barn.

Drømmer du om at få et barn, men ønsker du, at barnet skal have en far - selvom der ikke er en mand i dit liv - så er du bestemt ikke alene.

Mange kvinder får barn alene. Men en del af dem vil faktisk gerne have en far i barnets liv - og en at dele forældrerollen med.

I et nyt eksperiment vil produktionen sætte fokus på forældreroller, og hjælpe både mænd og kvinder med at få det barn de brændende ønsker sig. Et barn med både en mor og en far.

Det handler alene om det at blive forældre - og er altså ikke et spørgsmål om, at finde en ny partner. Derfor er du også meget velkommen, hvis du fx er homoseksuel eller selvvalgt single.

Hvordan ser du dig selv i forældrerollen?
Hvad ønsker du for dit barn?
Og er der andre der ønsker det samme?

Det forsøger de at finde ud af, og forhåbentlig hjælpe med at opfylde en drøm de fleste har - nemlig at bliver forældre.

Hvis du brænder for at få et barn, men ønsker dit fremtidige barn også har aktiv en far i sit liv, så er dette muligvis noget for dig.

For uforpligtende spørgsmål, så skriv endelig til: familie@snowmantv.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID