40+ mænd søges til hovedroller i kortfilm, Ebeltoft

Mænd 40 - 100 år, Jylland

UDLØBET

Mænd i alderen 40+ søges til de fire hovedroller i afgangsfilmen "Kogende" fra European Film College.

Filmen forgår på dansk og engelsk. Jysk dialekt er en fordel.

Filmen optages i Ebeltoft i den lokale badeklub over fire dage fra den 26. marts til den 29. marts 2017. 

Skydedagene kommer ca. til at starte fra 12.00 og 10 - 12 timer frem. Det bliver fem hektiske dage. Fleksibilitet samt gåpåmod er derfor en fordel.

Skuespillerne har mulighed for at sove på Den Europæiske Filmhøjskole over hele perioden, og der vil blive sørget for mad. 

Der vil være et gavekort som tak for hjælpen til de medvirkende. 

Kortfillmen er et tragisk mørkt drama, som handler om fire vestjyske mænd, der nyder en traditionsfyldt lørdag nede ved den lokale badeklub. Det er Bents, Ibs, Oles og Peters frirum fra hverdagens strabadser- og deres koner. De bader og drikker dåsebajere som en del af deres særlige venskab. Dette ritual afsluttes med en rolig stund i den varme sauna, hvor de vender hverdagens trivialiteter. Inden længe bliver de forstyrret af en ung københavner (Michael), som bryder idyllen ved at trænge sig på i "deres" sauna. Stemningen er trykket. Om lidt skal det dog blive værre, da en udlænding (Jean-Paul) også træder ind. Den trængte plads og de game mænds skepsis skaber grundlag for misforståelser. Sprogbarrieren og den pludselige indtrængen forværrer tingenes tilstand.  De fire vestjyske mænd føler sig truet i deres frirum, og handler i afmagt med vold for at for at komme af med de to unge fyre.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID