Audition til Aarhus Festugerevy 2017

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Århus

ANSØG GRATIS UDLØBET

Rosenteatret søger Funny Bones!

Har du lyst til at deltage i en af festugens ældste traditioner? Har du et glimt i øjet, lyst til at underholde, og har du en ustyrlig lyst til at få folk til at grine? Så er det nu, du skal frem i lyset. Rosenteatret søger glade og ambitiøse amatører. Der søges skuespillere, der vil være med til at skabe den helt perfekte revy. Et show, der vender op og ned på festugen.

Det er ulønnet at deltage.

Audition foregår d. 20. marts 2017 i tidsrummet kl. 18.00 - 22.00. Du vil først komme ind i hold og derefter enkeltvis. Du kan enten komme på kl. 18.00, 19.00, 20.00. eller 21.00.

Folk i alle aldre over 18 år er velkomne til audition.

Til audition skal du forberede dig på følgende:

Sang:
- Du skal forberede en dansk sang. Du bedes sende noderne af den selvvalgte sang, hurtigst muligt på mail revy@rosenteatret.dk. Senest en uge før audition.
- Tag et eksemplar af noderne med til audition.

Monolog:
- Du skal forberede en tekst på max. 3 minutter. Det kan være en monolog (gerne humoristisk), en sjov historie eller længere vittigheder.

Dans:
- Til audition vil der være en fælles danse- og bevægelsessession. Mød op i tøj du kan bevæge dig godt i. Der lægges generelt vægt på udtryk og personlighed, frem for teknik og erfaring. Det er dog et plus.

Tilmelding og spørgsmål:
Tilmeld dig på revy@rosenteatret.dk Spørgsmål kan også sendes til denne adresse. 

Oplys ved tilmelding: 1) Navn 2) Alder 3) Kontaktoplysninger 4) Titel på din selvvalgte danske sang (husk at sende noder med eller senest en uge før audition). Skriv lidt om dine erfaringer indenfor evt. revy, teater, sang og dans. Har du et specielt talent, som du mener, er relevant, bedes du også skrive det. Vedhæft et vellignende billede af dig selv.

Frist for tilmelding fredag d.17. marts 2017.

Det med småt:
For at deltage i forestillinger på Rosenteatret skal man være medlem af foreningen og betale kontingent. Dette betales på første prøvedag af revyen. (Du skal ikke betale for at gå til audition). Medlemskabet giver dig adgang til at bruge Rosenteatrets lokaler og medvirke frit i arrangementer eller stykker som er aktive på Rosenteatret. Derudover bliver du også inviteret til generalprøver, og du får en fribillet på alle stykker, som bliver sat op på teatret. 

Prøver og spilleperiode:

Prøverne vil foregå fra slut - april. Ferie fra midt juni til midt juli. Intens prøveforløb i august. Premiere 18. august. Spilleperiode frem til 3. sep. 2017 (Hver aften, med enkelte undtagelser). Prøveplan vil kunne udleveres fra d. 13. marts 2017.

Premiere bliver fredag d. 18. august 2017.

Spillerperioden er som følgende:
Lør 19. august
Søn 20. august - eftermiddag
Tors 24. august
Fre 25. august
Lør 26. august
Søn 27. august - eftermiddag
Tirs 29. august
Ons 30.august
Tors 31. august
Fre 1. september
Lør 2. september

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID