Kvindelig skuespiller søges til kortfilm, København

Kvinder 18 - 25 år,

UDLØBET

Vi er en et hold af entusiastiske mennesker, der vil lave en vedkommende film omkring den evige stræben mennesket skal foretage sig i løbet af dets liv.

Om filmen
En ung kvinde løber beslutsomt op ad en enorm trappe efter en lysende utydelig kvindeskikkelse, som udstråler en glamourøs mystik.Lyden af børneskrig, støvsugere, tikkende ure og andre påtrængende lyde maner hende til at løbe stærkere til trods for at hun synes at virke ældre for hvert trin hun betræder.Da hun endelig når den utydelige kvinde for enden af trappen går det op for hende at det er hende selv hun har prøvet at indhente. Hendes eget ansigt er et spejlbillede af den nu afmystificerede kvindes gamle rynkede.

Vi søger derfor en kvinde i alderen 20-25 år og en kvinde på omkring 50-60 år.

Du vil ikke have nogen replikker da filmen er nonverbal, men rollen vil bestå af meget mimik og udstråling. For at understrege den visuelle virkning ville vi derfor gerne anvende en danser, der kan bidrage med bløde koordinerede bevægelser, da kroppen bliver brugt som udtryksmiddel i denne film. Det er dog ikke et must at du er danser!

Optages i perioden: 30+31 juli (en weekend)

Dette er en gratis produktion og alle arbejder derfor frivilligt.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret