Skaldet eller korthåret skuespillerinde søges, København

Kvinder 35 - 50 år, København

UDLØBET
Skaldet kvinde foran lyserød baggrund

En gruppe unge fra Station Next, en filmskole i Avedøre, er i gang med at lave en kortfilm.

Kortfilmen handler om Albert (10), der tror, han kan redde sin mor, som er meget syg af kræft. Albert har en idé om, at han, ved at fortælle sin mor om det, han leger med sin bedste ven Theodor, kan gøre hende så glad, at hun bliver rask. Da Albert finder ud af, at historierne om sine vante lege ikke er nok, eskalerer forsøget på at redde moren. Albert er lige ved at hoppe ud over sin lejligheds tag iført en meget hjemmelavet faldskærm, da drengene opdager en ambulance nede på vejen og regner ud, at den er hel gal.

Der søges en kvinde til at spille Alberts syge mor. Krav: Du skal være skaldet, korthåret eller villig til at blive det.

Der afholdes castings i løbet af februar og start marts 2017. Ved henvendelse får du selvfølgelig meget mere at vide om bl.a. tidspunkt.

Selve optagelserne foregår i København d. 24. marts - 26. marts 2017. Noter meget gerne denne dato, hvis du er interesseret.

Der kan desværre ikke tilbydes løn, da budgettet ikke er så højt, som man kunne ønske. Til gengæld bliver det super sjovt.

Der vil være lukket premiere på filmen i Imperial, når den er færdig.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID