HASTER: Kom til testoptagelser på nyt sjov quizprogram

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Onsdag d. 8. februar 2017 kl. 10:45 i Go'morgen-studiet på Hovebanegården i København optages den første prøve på et helt nyt, humoristisk underholdningsprogram.

Derfor inviteres et mindre, eksklusivt test-publikum i studiet, som vil få en helt særlig TV-oplevelse med Mikkel Kryger, Peter Mygind, Lasse Rimmer, Steen Langeberg, Lene Beier og Jesper Skibby.

Du kan sidde med på publikumspladserne, hvis du har lyst til at opleve det kendte studie, hvor Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark optages - og hvis du har lyst til at komme helt tæt på programmets mange kendte gæster, mens de ruller sig ud.

Publikum til disse prøver er en eksklusiv gruppe, som får en særlig oplevelse af TV-Bag-Kameraet. Man ser rigtige TV-prøver, som offentligheden normalt ikke har adgang til. Vi beder derfor om din diskretion og bedste samarbejdsvilje - stemningen bliver hektisk, men det bliver hyggeligt, spændende og sjovt.

Det hele tager omkring fire timer (heraf 45 minutters sandwich-pause midt i), det er gratis at være med, men man skal være mindst 15 år gammel.

Der vil være sandwich fra Joe and the Juice i forbindelse med optagelserne.

Hvis du vil være med, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk 

Husk at skrive:
- Dit fulde navn
- Det antal pladser, du ønsker
- Alder på hver enkelt gæst
- Dit telefonnummer

De skal kende jeres alder, fordi de ønsker et publikum med størst mulig alders-variation.

Når der er reserveret plads til dig, modtager du en mail med bekræftelse og nærmere praktisk info.

Bemærk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du har modtaget en bekræftelse - og det kan godt ta’ et par dage.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID