3xBeliggenhed søger boligsøgende medvirkende

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Værterne på 3XBeliggenhed har allerede hjulpet en masse danskere med at finde deres nye hjem. Nu er de igen klar til at hjælpe flere boligsøgende danskere, som er faret vild på det udfordrende boligmarked.

I en ny sæson af TV 2’s boligprogram 3xBeliggenhed vil de to boligeksperter, Sara Lygum og Christian Borregaard, bruge al deres erfaring og ekspertise til at finde det helt rigtige hjem til netop jer. Beliggenhed og boligpriser hænger uløseligt sammen, og det kan være svært at gennemskue, hvad der realistisk kan lade sig gøre og finde lige præcis den bolig, som opfylder centrale behov og ønsker. Der bliver lyttet til jeres krav, ønsker og de tager drømmen om jeres nye hjem alvorligt. Sara og Christian viser tre bud på en drømmebolig, så er du på jagt efter et nyt sted at bo, er dette muligheden for at få den bedste hjælp, man kan ønske sig.

Der søges par, gifte, samboende, enlige forældre, søskende eller måske gode venner, der leder efter en bolig sammen. Skriv til bolig@mastifftv.dk Skriv navn, nuværende adresse, tlf. og e-mail samt lidt om jer selv og jeres boligdrømme.

De glæder sig til at høre fra jer.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID