HASTER: Teenagere søges til humoristisk reklamefilm, Århus

Drenge og piger 15 - 17 år, Århus

UDLØBET

En gruppe studerende fra Aarhus Filmskole (VIA Film) skal producere en humoristisk reklamefilm for Gram Slot Havregryn.

Filmen omhandler en teenagedreng, der kæmper for at vinde sin store kærlighed - som han møder ved et sammenstød, hvor pigen taber en pose havregryn. Han forsøger sidenhen gentagne gange at imponere samme pige, som også går på hans skole. Dog uden held. Efter mange forsøg prøver han til sidst at overraske hende med manér. I pigens have har han lavet et hjerte i havregryn på græsplænen. Havregryn som ved deres første møde. Pigen løber ned, og bedst som man skulle tro hun er glad, giver hun ham en skalle. Hun er vred over, at han har "spildt" Grams Slot økologisk havregryn. Produktet præsenteres, og herefter ses pigen og drengen sammen, spise havregryn og holde i hånd. Drengen har dog forbinding på næsen, og er en smule nervøs for sin nye kæreste.

Der søges skuespillere og statister følgende roller:
- Dreng: 15 - 16 årig, en old soul, håbløs romantiker, fin i tøjet af sin alder. Kæmper for at vinde sin store kærlighed.
- Pige: 15-16 årig, smuk, ung og uskyldig. Men en hard to get, og overraskende aggressiv.
- Veninder: Bedste veninder til pigen - Pige-gruppen.
- Skoleelever: Elever der ses på skolen og agerer med pigen og drengen. 

Da reklamen er i forbindelse med et skoleprojekt, er jobbet desværre ulønnet. Alle arbejder gratis på holdet. Hvis reklamen bliver udgivet via Gram Slot kan alle medvirkende selvfølgelig forvente et honorar.

Optagelserne foregår i weekenden d. 20., 21., 22. januar 2017 i Århus.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID