Nyt slankeprogram søger medvirkende

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET
Glad, overvægtig mand i rød trøje holder gult målebånd om maven i træningscenter.

Drømmer du om at tabe dig, eller kender du nogen som du gerne vil give et kærligt spark til et varigt vægttab?

Har du brug for hjælp til at skifte kurs og tabe dig? Nu har du muligheden for at forandre dit liv for altid?

Metronome Productions skal producere en programserie til tv om mennesker, der længe har haft et ønske om, at tabe sig, men hvor hverdagen og dårlige vaner gør det svært at få smidt de overskydende kilo.

Studier viser, at vejen til det mest succesfulde varige vægttab, skabes sammen med en person man holder af - én der kan motivere, støtte, sørge for at kostplanen holdes og at de daglige træninger bliver gjort.

Derfor søger de lige nu personer, der ønsker at tabe sig og som har et tæt familiemedlem, en rigtig god ven, nær kollega eller lignende, der mere end noget andet ønsker at støtte den overvægtige til et nyt og slankere liv.

Programmet giver de medvirkende de bedste muligheder for et varigt vægttab. De vil blive tilknyttet en professionel personlig træner, eksperter i ernæring og får stillet de nyeste teknologiske hjælpemidler til rådighed. Alt sammen vil sikre et stort vægttab, hvis man selv er motiveret til at gøre en altafgørende forskel og hvis man har en dedikeret støtte ved sin side.

Om man vejer 90 eller 180 kilo er ikke afgørende for deltagelse, men der søges personer, der minimum ønsker at tabe sig 15 kg. For at vægttabet bliver så realistisk som muligt, foregår en del af forløbet i dit eget hjem og i et lokalt træningscenter, og du vil kunne passe dit arbejde/studie som normalt. Målet er at hjælpe en gruppe overvægtige danskere til det størst mulige vægttab over en periode på 4,5 måned.

Du skal have lysten til at tabe dig. Du vil få al den hjælp og støtte du har brug for, men uden din egen viljestyrke, kan programmet ikke hjælpe dig. Det her er din chance for et nyt liv - tag den!

Gå ind på dette link og skriv lidt om dig så hører du fra Metronome Productions, hvis de gerne vil vide mere, med henblik på en casting.

https://www.shortaudition.com/Nyt-Slankeprogram

Hvis du/I har spørgsmål så tøv ikke med at sende en mail - skriv til heidi.hansen@metronome.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID