LØN, HASTER: Unge statister søges til Kanal 5, København

Mænd og kvinder 15 - 21 år, København

LØN UDLØBET

Der søges statister i alderen 15 til 21 år til maks 2 timers arbejde til et Kanal 5-program. Der søges både piger og fyre. Det er vigtig, at man ligner sin alder.

Optagelserne foregår i København tirsdag d. 10. januar 2017 ca. kl. 17:00 - 19:00. Nærmere deltajler følger ved tilmeldelse.

I kommer til at deltage i en optagelse, hvor I enkeltvis skal filmes, mens I står op af en mur. Optagelserne kommer i de færdige programmer til at danne baggrund for faktabokse - man ser fx halvdelen af et ansigt, mens der i redigering lægges tekst på muren ved siden af jer. Teksten kommer til at være diverse fakta om unge i dagens Danmark - fx om unge og druk, sex osv.

Er I en vennegruppe, som vil være med, kunne det også være en mulighed.

Programmet sendes på Kanal 5 fra start februar 2017.

Formalia
Er man under 18 år, skal man til optagelsen kunne medtage en underskrevet samtykkeerklæring fra en af sine forældre. Denne fremsendes til jer ved tilmelding. Er man 18 år eller derover, bliver denne underskrevet på optagelsen.

Der gives et honorar på 500 kr. for arbejdet. Lønnen udbetales den sidste hverdag i januar. Lønnen er inkl. feriepenge. Der betales ikke yderligere til transport.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID