Medvirkende søges til Flyt eller forny

Mænd og kvinder 25 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du og din familie vokset ud af jeres hus? Er pladsen blevet alt for trang derhjemme og er ungerne dødtrætte af at dele værelse? Står jeres gamle kælder ubrugt hen eller dækker køkken og bad ikke længere jeres behov?

Hvis du og din familie står med et dilemma og ikke ved, om I skal bruge penge på at forny jeres nuværende bolig eller flytte til noget større for at kunne realisere jeres boligdrømme, så er det lige præcis jer, der søges! 

Til sæson to af boligprogrammet Flyt eller forny søger TV3 et par eller en familie, der er klar på at få gjort noget ved deres boligsituation. Igennem programmet vil I få hjælp af to eksperter til at træffe jeres beslutning. En af landets bedste indretningsdesignere vil skræddersy en løsning, der gør, at jeres nuværende hjem lever op til de krav, I har - og sideløbende vil en af Danmarks dygtigste ejendomsmæglere finde et hus, der imødekommer jeres behov. Med hjælp fra eksperternes oplæg er det nu op til jer, om I vil flytte eller forny.

Tilmelding

Intet dilemma er for stort eller småt for vores eksperter og I kan både bo i hus eller lejlighed. Men I skal have gjort jer nogle overvejelser omkring, hvad jeres budget er samt være villige til at dele disse oplysninger. Lyder dette interessant, så skriv til flytellerforny@strongproductions.dk

Vedhæft et billede af jer og skriv gerne et par ord om jeres familie og jeres dilemma, samt hvorfor I har haft svært ved at træffe beslutningen omkring jeres nuværende boligsituation.

Eller ring til caster Nina Brinch Nielsen på tlf. 3142 5958 for at høre mere.

Der optages i januar 2017.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID