LØN: Stemmer søges til tegneserie, København

Mænd og kvinder 10 - 100 år, København

LØN UDLØBET

Stemmer søges til pilotafsnittet af den animerede tv-serie "Platy & Puss - Langt væk hjemmefra".

Der søges stemmer til karakterne Platy, Puss, Teppo (et flyveegerne) og Teppos mor. (Se beskrivelse af karakterne længere nede).

Platy og Puss er mellem 10 og 15 år. Teppo er lidt ældre. Teppos mor er voksen. Teppos mor har meget få linjer, så hvis der er en der kan lave ”to-i-en” så er det meget velkomment.

Pilotafsnittet er i gang med at blive lavet, men resten af serien skal financere, før de går i fuld produktion.

Stilen er live action baggrunde med animerede karakterer. Første sæson er 13 x 7 min. Målgruppen er børn mellem 6 og 9 år.

Serien er bl.a. forkøbt af Danmarks Radio og støttet af DFI.

Om Platy Og Puss - historien og de to hovedpersoner
Platy er et næbdyr, der er opvokset i Zoologisk have, hvor han egentlig havde det meget godt. Indtil han møder katten, Puss, og hellere vil være sammen med hende.

Platy er sød (drevet af sit hjerte) og idet, at han er opvokset i ZOO, så ved han ikke meget om verdenen udenfor ZOO. Og måske er det netop derfor, at han er god til at finde på ting. Han har ikke lært, at det kan man ikke. Platy er også lidt klodset. Nogen gange lidt uheldig. Bliver han stukket af en bi, så svulmer han helt sikkert op.

Hunkatten Puss bor i en togvogn sammen med sin far. Hun opfatter sig selv som en stor opdagelsesrejsende, men har indtil videre mest ”opdaget” tæt på togvognen, og så har hun læst en masse. Puss snakker ikke så meget med andre katte, men er mest optaget af gå på opdagelse og drømme selv. Og så prøver hun at få sin far med på udflugter, men han gider ikke rigtig.

Ved et tilfælde (eller ej) lander Platy og Puss på taget af et tog, der tager dem på en rejse rundt i Europa. Puss nyder hvert et sekund. Hun er ude at rejse og opdage! Mens Platy er splittet mellem at ville tilbage til det sikre liv i Zoologisk have og være sammen med Pus i den noget mere usikre verden udenfor.

I pilotepisoden er de kommet til Finland, hvor de møder nogle flyvende egern. Platy vil rejse tilbage mod Danmark så hurtigt som muligt, men det bliver ekstra svært at få Puss med på plan, da hun bliver fascineret af de flyvende egern (der modsat Platy kan flyve). Og hun også vil prøve at flyve!

De flyvende egern
Teppo er et flyvende egern. Den sporty og lidt nørdede type. Men han er sej, fordi han kan flyve. Det synes han også selv. Egern har meget energi, og en lidt speciel energi. Og det har Teppo også.

Teppos mor er arketypen på en mor med mange børn, der har opgivet at gøre meget ud af sig selv og som reagerer på alle de mange ting, som hun skal ved at hæve stemmen. Og være lidt streng. Indenunder gemmer der sig et varmt hjerte, men det er ikke helt nemt at få øje på.  Teppos mor har også en stærk energi.

Platy og Puss er mellem 10 og 15 år. Teppo er lidt ældre. Teppos mor er voksen.

Betaling
Budgettet er lavt, idet det er et pilotafsnit og serien fortsat ikke er finansieret, men hvis de stemmer, der findes fungerer, så vil de blive brugt til de resterende 12 afsnit.

Der bliver udbetalt løn, hvis din stemme kan bruges til piloten, og du kan hjælpe med at lave en stemmeprøve.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID