Studenterrevyen søger mænd i alle aldre, København

Mænd 18 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Studenterrevyen 2017 har det lille twist, at den skal fremføres af mænd. Så hvis du kan lide at være på, arbejder seriøst og identificerer dig selv som mere eller mindre hankønnet, så er din alder, erfaring, form og farve ligemeget.

Auditionen finder sted d. 12. og 13. november 2016.

Hvis du kunne tænke dig at være med, så skriv til audition@studenterrevyen.dk og fortæl hvilken af de to dage, der passer dig bedst. Du kan også tilmelde dig ved at udfylde formularen på studenterrevyen.dk. Så får du tilsendt mødetidspunket, det præcise mødested, titlerne på de tre sange, du kan vælge imellem samt lidt flere informationer om selve Studenterrevyen 2017.

Til auditionen vil der være danse- og improvisationsøvelser i grupper, individuel fremførelse af valgfri monolog og fremførelse af en sang, som du forud for dit fremmøde har valgt ud af tre mulige. Du vil blive mødt af instruktøren, produktionslederen og koreografen.

Studenterrevyen er en forening baseret på frivillighed. Det betyder, at du ikke får løn for at være med. 

Prøveforløbet starter ultimo januar og vil forløbe to til tre hverdagsaftener pr. uge og to fulde dage hver anden weekend frem til premieren d. 24 marts 2016 på HusetKBH. Forestillingen er på plakten i to uger. Holdet regner med, at du møder op til alle prøve- og spilledage.

Tilmeldingsfrist er d. 4 november kl. 12.00.

Auditionen foregår hos AFUK, Enghavevej 82B, 2450 København SV.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID