Statister i alle aldre søges til danseforestilling, København

Mænd og kvinder 18 - 100 år, København

UDLØBET

Den norske koregraf Mia Habib er på udkig efter statister til sin forestilling "A song to…" som skal vises ved ICE HOT Nordic dance platform d. 3. dec. 2016.

Der ønskes 30 - 60 statister i alle aldre (over 18 år), størrelser, etnicitet og baggrund. Som statist skal du være nøgen i to sekvenser i forestillingen. Så du skal være ok med dette.

Det er ikke vigtigt, at du kan danse.

Praktisk information
Forestillingen skal spille d. 3. december 2016 kl. 22:00 til 23:15. Der vil være 2 øvedage op til forestillingen d. 1. og 2. december 2016. Dette vil du få nærmere information om, skulle du være interesseret i at deltage.

Forestillingen samt øvedage foregår alle i Dansehallerne, København V.

Jobbet er ulønnet.

Om koreografen og forestillingen
Den norske koreograf Mia Habib, er uddannet fra Kunsthøksjolen i Oslo, med en master i koreografi. Hun har arbejdet i ind- og udlandet med flere mindre og større produktioner siden hun blev uddannet fra KHiO.

Mia Habib arbejder for tiden med projektet "A Song to…" Projektet er et værk for 18 dansere og op til 60 statister. Forestillingen havde premiere i Dansens Hus Oslo d. 19. september 2015 under ULTIMA festival, og har siden været spillet i bl.a. Stokholm og Bergen, altid med hjælp fra lokale statister.

Forestillingen er inspireret af monumental kunst, massemønstringer og street-art teknikken parkour. I forbindelse med projektet vil der være sekvenser med op til 50 mennesker på scenen, som løber, går, står i en stor flok. Målet er, at publikum skal føle, at uanede mennesker kan invadere scenen og at linjen mellem virkelighed og ydeevne, performere og "almindelige mennesker" udviskes.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID