P4 vil gerne høre om DIT liv

Mænd og kvinder 10 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til næste år har P4 fokus på danskernes liv og hverdag gennem tiderne.

Det er ligegyldigt, om du er generation kaffe to-go, forguder din kaffemaskine eller fik din første kaffetår fra gamle Madam Blå;  alle har en historie, og P4 vil gerne have din.

Til næste år vil DR have fokus på Danmark og danskernes historier - i radioen, på tv og på nettet. På P4 vil de gerne høre jeres oplevelser, om jeres dagligdag og hverdagsliv.

De samler alle historierne, så de på den måde kan fortælle om Danmark gennem tiden, og hvad historien betyder for, hvem vi er i dag. Det er historien om det moderne Danmark - fortalt af danskerne selv.

DR vil høre om dine hverdagsoplevelser!
Hvordan husker du for eksempel din mor? Stod hun klar, når du kom fra skole, eller er du på sms med hende, fordi hun efter arbejde skal videre til fitness? Kunne hun ikke drømme om at gå i andet end kjole eller foretrak hun smækbukser, lilla bluser og ingen bh?

Hvordan så dit værelse ud? Var det brunt med hessian? Fyldt med plakater af Europe eller Take That? Eller havde du slet ikke noget værelse, men måtte sove i køjeseng med dine søskende eller ligefrem sove i en skuffe i køkkenet?

Hvis du har lyst til at fortælle os din historie og være med til at skrive danmarkshistorie? Så klik her for at udfylde et castingskema

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID