TV2 søger medvirkende til TV-serie, Fyn

Mænd og kvinder 18 - 65 år, Fyn

GAVE UDLØBET

TV2 er i gang med optagelserne til en ny tv-serie, der optages i Svendborg, og søger i den forbindelse medvirkende.

Serien handler om Radio Mercur - en piratradio - der som de eneste - spillede musik for de unge sidst i 50’erne. En sand historie.

Der søges statister, som har lyst til at medvirke i serien en eller flere gange - de vil meget gerne have genkendelige statister!

Det drejer sig om:
- Statistroller som medarbejdere på radiostationen
- Som medvirkende i et kor
- Til koncerter i radiostudiet m.m.

Optagelserne foregår på udvalgte dage indtil d. 1. december 2016 i Svendborg.

Alder: 18 - 65 år.

OBS: Ingen synlige tatoveringer!

TV2 honorer med forplejning og fribilletter til valgfri biograffilm.

Om serien:
Bag serien, der foreløbig har titlen 'Mercur', står blandt andre kreativ executive producer Adam Price, som tidligere har været involveret i store tv-serier som 'Borgen', 'Taxa', 'Anna Pihl' og 'Nikolaj og Julie’.
"'Mercur' er i mine øjne den ultimative danske fortælling om frihed, musik og ungdomskultur. Tænk der var en gang, for ikke så længe siden, hvor nogle få smagsdommere bestemte, hvad vi allesammen måtte høre i radioen. Frit inspireret af virkeligheden oplever vi i serien de vilde dage, hvor nogle få radiopirater beslutter sig for at bryde monopolet og bringe pop og rock til folket. De dage ændrede Danmark", siger Adam Price i en pressemeddelelse.

Flemming spilles af Andreas Jessen, Anne-Marie af Neel Rønholt og Jan af Jon Lange. Herudover medvirker en lang række store og prisvindende danske skuespillere som Stephania Potalivo, Charlotte Fich, Peter Gantzler, Jesper Lohmann, Henrik Birch, Rasmus Botoft, Susanne Storm, Steen Stig Lommer og Ken Vedsegaard.

Særligt ved 'Mercur' er, at den gør brug af masser af originale hits fra 1950'erne og 1960'erne fra blandt andre fra Tommy Steele, Elvis Presley, Ib Glindemann, Nina & Frederik, Grethe og Jørgen Ingmann, Raquel Rastenni, Alice Babs, Birthe Wilke og Otto Brandenburg.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret