Forside > Castings & auditions

UNGE KVINDER SØGES TIL HOVEDROLLER, KØBENHAVN

Kvinder 17 - 24 år, København

UDLØBET

To unge kvinder søges til hovedrollerne i en kortfilm, der produceres af et filmhold fra Station Next.

Filmen hedder "Amanda og Karolina", og handler om at Amanda fortæller Karolina, at hun er gravid, mens de står i et prøverum i en tøjbutik. Karolina er lykkelig og begejstret på Amandas vegne, indtil Amanda fortæller Karolina, at det er Karolinas kæreste hun er gravid med. Pludselig ringer Karolinas kæreste til hende, og Karolina forlader butikken i vrede.

Om rollerne:

Amanda: Alder (19) - normal højde - langt mørkt hår (gerne farvet)
Amanda er 19 år og gravid med hendes bedste venindes - Karolinas - kæreste. Graviditeten var en fejl, og hun skal fortælle Karolina om den uheldige situation. Amandas hår er næsten hoftelangt og farvet mørkebrunt/sort, og hun er forholdsvis brun. Amanda går mest i leggings eller joggingbukser og hun tager sjældent sin sorte jakke af. Amanda bor i Hvidovre og kommer fra en ret uprivilegeret familie, som er dårligt økonomisk stillet. Amanda føler sig meget alene med sine problemer. Hun er ked af, at hun nu sandsynligvis både ødelægger forholdet til sin veninde og sin kæreste.

Karolina: Alder (19) - normal højde - mellemlangt sort hår
Karolina er 19 år, og hendes bedste veninde (Amanda) er gravid med hendes kæreste. Karolina har skulderlangt sort hår og meget optegnede øjenbryn. Hun har altid lidt for meget make-up på.
Karolina går som regel i tanktop og en stram nederdel, og hun har altid sin hvide dynejakke på. Karolina kommer fra en mere velfungerende familie end Amandas, og Karolina er ikke flyttet hjemmefra endnu. Hun har et meget stort behov for opmærksomhed. Da Karolina får fortalt, at Amanda er gravid med hendes kæreste bryder hendes verden sammen.

Optagelserne vil foregå den 29. oktober 2016 i Københavnsområdet.

Casting finder sted den 15. oktober 2016 i Hvidovre.

Der vil være forplejning på set, men jobbet er ulønnet og evt. transportudgifter skal skuespillere selv dække.

Casting udløbet

Ansøg