HASTER: Børnehovedroller søges til magisk kortfilm, København

Drenge og piger 8 - 13 år, København

UDLØBET

To børnehovedroller søges til en magisk realistisk børnefilm. Formatet er kortfilm.

Der søges følgende:

Lucas (11 - 13 år):
Lucas er 12 år gammel og bor inde på Nørrebro sammen med sin enlige mor og lillesøster Nina på 9 år. Han tager meget ansvar i hjemmet og er rigtig ked af, at hans mor aldrig anerkender noget af det, han gør. Hun ignorerer ham generelt og giver kun opmærksomhed til Nina. Han er træt af, at Nina kan få lov til at være barn, imens han er blevet nødt til at blive voksen så hurtigt. Han er god til at handle hurtigt og er udspekuleret. Han er desperat efter at få noget kærlighed og opmærksomhed fra sin mor. Han vil gøre hvad som helst, om det så er at udnytte sin lillesøsters tillid og godtroenhed.

Nina (8 - 10 år):
Nina er 9 år gammel og bor inde på Nørrebro sammen med sin enlige mor og storebror Lucas på 12 år. Hun er en utrolig fantasifuld pige og meget positiv. Hendes mor er alkoholiker og selvom der aldrig bliver snakket om det derhjemme, kan Nina godt mærke, at hun ikke kan lide at være derhjemme, når mor er fuld. Nina bruger fantasien til at komme væk fra virkeligheden. Hun elsker at danse og er hverken genert eller bange for at sige sin mening. Hun ser utrolig meget op til sin storebror Lucas. Han kan godt være lidt hård i sproget og sin væremåde nogle gange, men han er ligesom den eneste, der tager ansvar derhjemme. Så hun gør, hvad han siger - dog ikke uden at stille spørgsmål inden.

“Det, vi ikke taler om” handler om en dreng, der prøver at score point hos sin alkoholiske mor på bekostning af sin lillesøster, men indser af det er vigtigere at tage sig af lillesøsteren end at få anerkendelse af den egoistiske mor.

Der er casting torsdag d. 6. oktober, fredag d. 7. oktober og søndag d. 9. oktober 2016 i København.

Optagelserne foregår i de to weekender i efterårsferien: Den 15. og 16. oktober og den 22. og 23. oktober 2016.

Jobbet er ulønnet, ligesom det samme gælder for resten af holdet. Holdet arbejder til hverdag professionelt i branchen og laver denne film af lyst.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret