Kvinde med formet bagdel søges til manniquin-skabelon

Kvinder 15 - 50 år, Hele landet

UDLØBET

Kvinder med en formet bagdel mellem 25 og 50 år søges som manniquin-model.

Har du en bubble butt, eller på dansk en formet bagdel, hvad enten den er æble- eller pæreformet i str. 26/34, 27/34, 28/34 eller 29/34, så kan du muligvis blive dig, der lægger krop til en ny mannequin-skabelon.

Et kommende firma er i gang med at udvikle en mannequin, som skal have den bedst mulige bagdel til at præsentere stramme bukser.

Til det formål har de behov for en bukse-model og dine mål til at udarbejde mannequinen efter.

Mannequinen går fra navlen og til og med fødderne.

Der skal tages billeder i henholdvis jeans, leggings, læderbukser og almindelige pants for at kunne illustrere slutprodukter, samt dine mål til at fabrikere mannequinen efter.

Der søges kvinder med en formet bagdel mellem 25 og 50 år.

Optagelserne kan foregå i den by modellen bor i, hvis hun i forvejen har en fotograf, hun kender og kan lide at arbejde sammen med. Hvis dette ikke er muligt vil optagelserne foregå i Aarhus, Odense og København.

Den endelige mannequinen har det formål, som alle mannequiner har, nemlig at præsenterer tøj på den bedst mulige måde. Ifølge firmaet findes ingen mannequiner i dag som præsenterer f.eks. jeans på en pæn måde. Derfor er der et marked for dette. Private vil også kunne købe mannequinen til, hvilket formål de nu vil.

Jobbet er ulønnet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID