LØN: Dreng med afrikansk udseende søges til spillefilm, København

Drenge 6 - 10 år, København

LØN UDLØBET

Til en ny spillefilm af Lotte Svendsen søges en dreng med afrikansk udseende i alderen 6 - 10 år, der kan danse og gerne synge til en birolle.

SYNOPSIS: I cirkus er alt som det plejer. En hyggelig rodebutik med plads til magi og voksne, der gider lege. Cirkusbarnet Ramona elsker livet i og udenfor manegen og ikke mindst sin brogede cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser, forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig begynder hendes elskede far, Cirkusdirektør Kaj at opføre sig underligt. Han er bange for at blive overhalet af det konkurrerende Cirkus Suverænum og kræver det umulige af sine omgivelser. Alle skal løbe stærkere og ingenting er godt nok. Samtidig kommer Ramona på sporet af sin efterfølger. Det viser sig, at hendes far aldrig har fortalt hende den fulde sandhed om hendes mor, der ifølge Kaj blev spist af en elefant, da Ramona var spæd. Ramona er pludselig på sporet af sin egen fortid. Men den er omgivet af løgne og halve sandheder. For første gang sætter hun spørgsmålstegn ved den verden hun ellers altid har taget for givet.

Filmen er først og fremmest en kærlighedserklæring til Cirkusmagi og den alternative familieform. Men det er også en alvorlig film om konsekvensen af uløste voksenkonflikter. En film om løgne og erkendelser og ikke mindst evnen til at tilgive og samarbejde. For børnenes skyld.

Der afholdes casting fredag d. 16. september 2016 mellem 10:00 - 18:00.

Jobbet er lønnet.

Lotte Svendsen er dansk filminstruktør og manuskriptforfatter. Hun har bl.a. tidligere instrueret spillefilmene Max og Max Pinlig.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID