FOR ALLE: Skuespillere mm. søges til amatørteater, KBH

Mænd og kvinder 20 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi vil gerne tilbyde jer som ønsker at være en del af Musicalteatret velkommen til opstart d.12.8 kl.19 på Borgen, Forhåbningsholm alle, Frederiksberg.
Her vil I de to følgende tirsdage kunne møde atmosfæren i teatret, og endeligt tilmelde jer vores audition, som forestår d.26.8.
Vi øver fast i efteråret hver tirsdag. Dog efter nytår skal beregnes både tirsdag, torsdage samt øve- / studieindspilnings weekender.

Musicalteatret startede deres succes i 2006 med stykket AMLET. Dette var startstudet til en lovende fremtid for teatret. Siden har vi opført Charter Charter samt Milde Madonna. Alle stykker opført på Det Danske Teater og sammenlignet med Atlantis, og andre forestillinger på et proffesionelt plan. Forestillingerne løber af stablen ugen efter påske.
Vi er et voksende teater i fremgang. Vi ønsker at gøre den proffesionelle amatørteater verden større og endnu bedre. Vi stræber mod de fantastiske oplevelser og den enorme glæde denne form for teater giver både os og vores tilskuere. Vi har et højt engagement og hjælper alle til at gøre teatret et dejligt sted at være. Vores kunsteriske ledelse består af proffesionelle fagfolk såsom Troells Toya, Lars Oluf Larsen og Christian Dalberg.

For at nå længere ud i befolkningen samt bedregøre os i vores sang, prøver vi i år noget nyt.
Vi har i år valgt at afslutte efterårs sæsonnen med et brag af en julekoncert, som både vil indeholde musicalsange og skønne julesange.
Derfor åbner vi også op for du som blot ønsker at være sanger i Musicalteatret. Hvilke vil sige, at du er "fritstillede" efter julekoncerten d.16.12. Du skal dog stadig til audition/optagelsesprøve.
Hvis du derimod ønsker at være med i vores hovedforestilling i foråret vil du skulle til audition i både sang og skuespil.

Fælles for begge muligheder er, at man har mødepligt til alle prøverne, og vi stiller forventninger om at du engagere dig i din sang, dit skuespil, fællesskabet, samt har en god mødediciplin.
Vi søger primært folk fra alderen 20 år og op efter.

Vil du tilmelde dig audition d.26.8 kan du gøre dette på audition@musicalteatret.dk eller blot møde op d.12.8.
Du er også velkommen til at se vores hjemmeside på www.musicalteatret.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID