Mandlig hårmodeller søges til show, København

Mænd 18 - 100 år, København

GAVE UDLØBET

Mandlige Showmodeller søges til show for Wella Professionals i Brøndby den 26. og 27. oktober 2016 (krav til deltagelse begge dage).

Der søges fyre med langt hår,  gerne skulderlængde eller længere, man vil forblive langhåret og evt. få en opfriskning af sin farve.

Krav til modellerne
- Højde: Min 175
- Tøj str: Max L-XL
- Min: 1 8år
- Fyrene skal have et androgynt look, dog ikke for trænet, eller store muskler.

Den 26. oktober 2016 vil der være forberedelse af håret, med evt. farvereparation osv. Denne dag kan du komme fra kl. 11 til senest kl 17. Den 27 skal modellerne stå til rådighed, fra kl 11, da I skal finde tøj, lave styling, ligge makeup osv.

På dagen vil Sebastian Nordic team undervise og efteruddanne frisører, som skal vide alt om de nye trends, nye teknikker og se en masse smukt hår, som skal give dem en masse inspiration til deres dagligdag i salonerne.Du vil i samarbejde med din frisør, finde det look som passer til dig. På dagen vil du få ordnet dit hår, og I vil finde noget tøj fra kollektionen, som passer dig. Du vil i løbet af dagen få vist, hvordan showet skal foregå, med en gangprøve, hvor der vil være en lille scene. Du skal derfor synes det er sjovt at stå foran andre mennesker og vise dit nye lækre hår, samtidig med at posere foran dem og kameraerne.

Du modtager gratis klip og farve samt en goodiebag med hårprodukter som tak for din deltagelse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret