HASTER: Unge drenge søges til kortfilm, Nordsjælland

Mænd 15 - 20 år, København

GAVE UDLØBET

Unge drenge i alderen 15 - 20 år søges som statister til en kortfilm med Lars Bom og Jonathan Werner Juel.

Optagelserne finder sted d. 15 - 16. august 2016 i Holte om aftenen.

Der kan desværre ikke tilbydes løn, men der giver en FCK-billet til en valgfri kamp per dag, man medvirker.

Om filmen:
I landsbyen Lille Sondremølle, er det en fast tradition, at mændene i byen inviterer de unge drenge i byen på en 24-timers mandetur. I år er noget helt særligt, for med på turen er 15-årige August, hvis far, Anders, er en af arrangørerne. Anders drømmer om en søn, der er en rigtig mand, men August er genert og kun venner med pigerne. Turen byder på fysiske udfordringer, og August må bevise overfor sin far og klassens modbydelige mobber, William, at han er en rigtig mand trods sine ukendte følelser for klassens nye dreng, Theo.

Filmen instrueres af Teys Schucany, som har instrueret børn- og ungeteater i tre år, inden han fik interesse for at instruere film. Han arbejder til daglig som freelance-filmarbejder foruden sit job som barista. Lea Lykke producerer filmen. Lea arbejder til daglig som producerassistent på Nordisk Film.

Der arbejdes på en bred festivalstrategi, hvor holdet bag vil ansøger diverse film-festivaler såsom Odense Film Festival, Buster Film Festival, MIX Copenhagen - LGBT Film Festival, CPH PIX og flere udenlandske børne-/ungdomsfilm-festivaler - fx Toronto Kids.

Filmen er støttet af:
- Aarhus Filmværksted
- Danske Filminstruktører
- Blockbuster
- Snabslanten ved Københavns Kommune

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID