Unge skuespillere søges til ungdomsdrama, København

Mænd og kvinder 16 - 19 år, København

UDLØBET

Filmskoleelever fra Station Next søger skuespillere til deres kortfilmsproduktion i august 2016.

Kortfilmen "Leaked" er en nutidig historie om den 17-årige Molly, der en dag kommer i skole og finder ud af, at en video af hende og hendes kæreste, der har sex over Skype, er blevet lækket. Det resulterer i, at det allerede svækkede langdistanceforhold med Jonas brister, da han slår op med hende. Overbevist om at hun kan få Jonas tilbage ved at få videoen fjernet helt, indvilliger hun i den mystiske Jeffs sadistiske lege. Da Jeff, som står bag lækken af videoen, bryder sit løfte om at fjerne videoen fra nettet, må Molly sande, at hun aldrig får Jonas tilbage, og at hendes mareridt aldrig vil ende.

Der søges til følgende roller:
- Hovedrolle: Molly (ca. 17 år), pige, kaukasisk, slank kropsbygning
- Hovedrolle: Jeff (ca. 17 år), dreng, stereotypisk ”nørdet” udseende
- Større birolle: Jonas (17 år), ingen præferencer i forhold til udseende

Der søges skuespillere mellem 16 til 19 år. Skuespilerfaring er ikke et krav, men opgaven indebærer en del emotionelt og psykologisk spil, der kræver færdigheder inden for faget. Nogle af filmens scener kan virke afslørende, dog er ingen reel nøgenhed involveret.

Optagelserne vil foregår i hovedstadsområdet d. 20. august - 21. august 2016 og d. 27. august - 28. august 2016.

Arbejdstider kan forventes mellem kl. 8:00 og 23:00 på de to lørdage, og mellem 8:00 og 20:00 på de to søndage. Jeres tilstedeværelse er dog kun påkrævet 6 timer pr. optagedag.

Alle roller er ulønnede. Men hvis filmen får nogle indtægter efter dens udgivelse, vil disse blive fordelt mellem cast og crew. Ellers fungerer erfaringen og netværksudvidelsen som løn i sig selv.

Transportomkostninger dækkes ikke.

Der sørges for forplejninger under optagelserne.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID