TV2 søger forandringsparate familier

Mænd og kvinder 25 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Lever du og din familie et liv, hvor hverken økonomi eller tid slår til? Et liv, hvor kontoen er i rødt allerede midt på måneden, overskud i dagligdagen er ikke-eksisterende, og hvor I er under konstant pres? Er I modige nok til at starte forfra? Har jeres økonomiske forhold ændret sig drastisk, så du og din families boligforhold og forbrug ikke passer til jeres indkomst, eller giver hverdagspraktikken ikke plads til parforhold og familieliv, så har I nu chancen for at prøve en helt anden tilværelse.

Et hold af eksperter skræddersyr et nyt liv til jer, der tager højde for jeres økonomi, jeres families behov og jeres drømme og vil forsøge at åbne jeres øjne for, at virkeligheden rent faktisk kan se anderledes - og måske bedre - ud.

TV2 flytter jer og jeres ting til et helt andet sted i Danmark og i syv dage sætter de rammerne for jeres dagligdag med nye jobs, ny bolig og nye omgivelser. En dagligdag, der både omfavner jeres drømme og er realistisk og får dårlige vaner og ikke udlevede ambitioner frem i lyset. En dagligdag, som får jer til at overveje, hvilket liv, I gerne vil leve og som I får muligheden for at fortsætte, når ugen er omme.

Da skal I nemlig vælge enten at fortsætte jeres nye tilværelse eller vende tilbage til jeres gamle liv.

Alle familiekonstellationer er velkomne, men I skal være åbne for forandringer og klar på at dele jeres tanker og oplevelser med hele Danmark.

Klik her, for at læse mere om, hvordan I tilmelder jer

Har du nspørgsmål er du velkommen til at skrive til heidi.hansen@metronome.dk skriv "TV2 eksperiment" i emnefeltet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID